JESENJI ODMOR NA ZLATIBORU I AVALI 2019

Dragi ZPU-ovci, provedite sedmodnevni odmor u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.517 dinara za budžetske studente, a za samofinansirajuće studente cena iznosi 11.340,00 dinara  (u cenu uračunato 7 punih pansiona/ doručak, ručak, večera+BTO ).  Smene traju 7 dana i počinju svakog petka (naredne smene su …01.11., 08.11., 15.11., 22.11., 29.11., 06.12., 13.12., 20.12., ...)

 

Više informacija o redovnim smenama na http://www.zpu.rs/konkursi/1

 

KONKURS!?! Nije strašno kao što zvuči... Ne tražimo ništa komplikovano, potrebno je samo da od nas  uzmete prijavu, koju overite na fakultetu i  vratite nam je,  najkasnije 8 dana pred početak smene.

Ne propustite vaše pravo na dotirani odmor na Zlatiboru i Avali!

Baner_konkurs_studentska_odmaralista

Zlatibor je sigurno jedna od najlepših planina u Srbiji, koja i tokom jeseni nudi brojne sadržaje kao što su: jahanje, planinarenje, šetnja, brojni izleti u okruženju, bogat noćni provod u klubovima i kafanicama...

 

Studentsko odmaralište ''Ratko Mitrović'' stecište je studenata iz cele zemlje, što zbog sjajne usluge to zbog odličnog druženja! Smešten u samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera, kompleks odmarališta raspolaže vilom „Romanija", vilom „Lovćen", vilom „Srbija" i vilom „Zlatibor", restoranom, sportskim terenima, salom za stoni-tenis i teretanom.

Studenti imaju na raspolaganju komforne sobe( 1/2, 1/3, 1/4 ) opremljene sa televizorom, mini barom, kupatilom, fenom, sefom, i besplatnim internetom. Odmaralište je poznato i po izvrsnoj kuhinji, bogatoj zlatiborskim specijalitetima kao što su komplet lepinja, kačamak sa sirom itd. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

 

Studentsko odmaralište ''Radojka Lakić '' odlučili ste se za odmor na Avali, uživaćete u predivnom novoizgrađenom odmaralištu, kompleks se nalazi u borovoj šumi ispod Avale, koja pruža brojne rekreativne mogućnosti. Za posetioce odmarališta je namenski napravljena trim staza koja vodi do Avalskog tornja i Spomenika Neznanom junaku, a ljubiteljima planinarstva na raspolaganju stoje brojni sadržaji tog tipa, od sportskog penjanja, do orjentiringa.

Restoran sa lepim ambijentom i bogatim jelovnikom pokriva sve želje i potrebe posetilaca odmarališta...

Studentska odmarališta na Zlatiboru i Avali su visoke kategorije…vise informacija o odmaralištima na www.usob.rs

 

-->