Zakintos - 10 noćenja / 13 dana - Leto 2019. Cena: 63 €

ZAKINTOS je najjužnije od jonskih ostrva sa obalom dugom 123 km, poznato po dugim peščanim plažama, blagoj klimi, zelenilu, kao i gostoljubivim domaćinima i bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Istočna obala, na čijoj sredini se nalazi grad Zakintos obiluje peščanim plažama. Najpoznatija turistička mesta na ostrvu su Laganas, Kalamaki, Argasi, Tsilivi i Alykes.

LAGANAS - je epicentar svih dešavanja na ostrvu. Ako se za Zante kaže da je glavni grad ostrva onda je Laganas glavni grad provoda i noćnog života. Laganas je najveći i najživlji grad na jugozapadnom delu ostrva. Deo Laganasa je i Nacionalni pomorski park. Zaštitni znak Laganasa su provod, žurke i noćni život. 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u 11 časova sa  parkinga SRC "Milan Gale Muškatirović" (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen "25. maj"). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dandolazak u Kilini (mesto ukrcavanja u trajekt) je predviđen oko 8 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom u trajanju od oko 1 sat i 35 minuta i dolazak u Zante, administrativni centar Zakintosa. Transfer gostiju autobusom i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).

3 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja oko 8 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 15 časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

 

13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

 

 

PAKET ARANŽMAN/SMEŠTAJ (10 NOĆENJA)+PREVOZ

POLASCI

22.06.

02.07.

12.07.

22.07.

01.08.

11.08.

21.08.

31.08.

10.09.*

20.09.*

VILA MARI

 

 S  1/2

132

176

228

270

260

239

186

146

113

88

VILA SOCRATES

 

S  1/2

131

174

226

268

258

237

184

144

112

87

APP 1/4

131

159

211

248

238

217

169

134

102

77

Pomoćni ležaj

103

113

133

153

153

143

123

113

83

63

VILA STRATOS

 

S  1/2

140

190

243

292

280

258

202

156

120

92

S  1/3

129

156

207

243

233

213

166

132

100

76

          LEGENDA :   S – studio ; APP – apartman,  *- nema umanjenja za sopstveni prevoz

Sve cene izražene su po osobi u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

 

NAČIN PLAĆANJA:

-          ukupan iznos aranž. u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

-          30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

-          na rate: čekovima građana do kraja novembra 2019. god.

 

MOLIMO PUTNIKE DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU STRANE PASOŠA(SLIKA I LIČNI PODACI) I TAČAN KONTAKT TELEFON.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

-          prevoz turističkim autobusom (TV VIDEO,DVD,AC ,WC;  visokopodni ili dabldeker) na relaciji Beograd-Zakintos- Beograd

-          smeštaj na bazi 10 noćenja sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima,

-          usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka

-          troškove organizacije i vođstvo puta

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-             prevoz trajektom na relaciji Kilimi-Zakintos-Kilimi, koji se naplaćuje u agenciji (20€) - cene trajekta su podložne promenama usled promena tarifa brodskih prevoznika i u zavisnosti koji se trajekt koristi,

-             boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta).

-             ostale individualne i nepomenute troškove

-             troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja

 

SMEŠTAJ: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.

VAŽNO:   U apartmane ili studije se ulazi posle 14h, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.Opisi smeštajnih jedinica sadržani su u dodatku koji prati ovaj cenovnik, i sastavni su deo programa putovanja.

FAKULTATIVNI IZLETI su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Cene i  uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: - Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

KATALOG LETO 2019, Uslovi putnog zdravstvenog osiguranja, Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostoriji ZPU studenata Beograda i web stranici: www.zpubeograd.com

 

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 35  prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). ZPU studenata Beograda i TURISTTRADE  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

 

 

VILA MARI

VILA MARI se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Mari nema sopstveni parking.

VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI

VILA SCORATES

Vila Scorates se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu, kao i četvorokrevetnim apartmanima smeštenim na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta, dok apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj i jednim bračni krevetom u drugoj sobi. U pojedinim smeštajnim jedinicama postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Socrates nema sopstveni parking.

VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES

VILA STRATOS

se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 350m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim (bračni krevet) i trokrevetnim studijima (bračni i singl krevet), smeštenim na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i balkon sa garniturom za sedenje. Gostima je na raspolaganju i velika zajednička terasa sa koje se pruža fantastičan panoramski pogled na plavetnilo Jonskog mora. Vila Stratos nema sopstveni parking.

VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS VILA STRATOS

KLIMA UREĐAJ

Korišćenje klima-uređaja doplaćuje se na licu mesta 60€ po smeni u vilama Stratos i Mari ( 6€ po danu), u vili Socrates 70€ po smeni u studijima i 90€ po smeni u apartmanima (7€ po danu, 9€ po danu)