Sofija - Jednodnevni izlet - Jesen 2019. Cena: 17 €

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period je obogatio brojnim tragovima, koji danas upotpunjuju njen izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti. 

Program putovanja:

DAN 1.  BEOGRAD – SOFIJA

Polazak iz Beograda autobusom oko 05.30h, sa parkinga kod Sava Centra. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora.Dolazak u Sofiju  oko podneva. Slobodno vreme za šoping. Fakultativni  obilazak grada: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje...Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Fakultativno-odlazak u tržni centar " IKEA". Polazak za Srbiju sa dogovorenog mesta i vremena (oko 19 h). Dolazak u Beograd oko ponoći.

 

 

 

 

Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

Polazak

 

14.10.

18.11.

09.12.

 

jednodnevni izlet

17 €

17 €

17 €

 Legenda:  jednodnevni izlet

Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

   

Aranžman  obuhvata:

Ø     prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Ø     usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije

Ø     troškovi organizacije i vođenje puta

 

Aranžman ne obuhvata:

Ø     individualne i ekstra troškove

Ø     obilazak grada 5

Ø     odlazak u t.c. Ikea-  5 eura

Ø     međunarodno zdravstveno osiguranje ( oko 1€ dnevno)

 

Način plaćanja:

Ø  ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

Ø  50% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obavezno je posedovati novi pasoš Republike SRBIJE za prijavu putovanja.

 Ovaj program je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.