Ohrid - 9 noćenja / 10 dana - Leto 2019 Cena: 72 €

OHRID - Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetan smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Postoji nekoliko prirodnih plaža i svaka od njih vam pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Gradište je plaža poznata po velikom broju mladih ljudi koji je posećuju i po muzici, dok su druge plaže više porodičnog karaktera i sa mirnijom atmosferom. Predivno jezero pogodno je kako za mlade koji će tamo naći brojna mesta za provod, tako i za porodice sa decom, koji će na Ohridu naći mesto za odmor.

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan 1. Beograd-Ohrid

Polazak u 19:00 iz Beograda, sa parkinga Tempo ADA, koji se nalazi na adresi Obrenovački put br. 3. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima zbog odmora i graničnih formalnosti.

Dan 2- 9. Ohrid

Dolazak u Ohrid. Smeštaj u vilu . Boravak na bazi izabrane usluge.

Dan  10. Ohrid-Beograd.

Povratak za Beograd gde se stiže u kasnim večernjim satima. Kraj usluge.

 

PAKET ARANŽMAN /10 DANA / SMEŠTAJ (9 NOĆENJA) + PREVOZ  AUTOBUSOM 

POLAZAK

9 NOĆENJA

9 NOĆENJA

VILA GINEK                        

1/2, NA, AC*

1/3, NA, AC*

15.06.

88

72

24.06.

101

83

03.07.

113

93

12.07.

119

98

21.07.

119

98

30.07.

119

98

08.08.

119

98

17.08.

119

98

26.08.

101

83

04.09.

94

77

13.09.

88

72

Legenda: NA - najam apartmana; 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba, AC* - korišćenje klime uređaja uračunato u cenu

Sve cene izražene su po osobi u evrima,a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz autobusom turističke klase (klima/video-dvd/audio-cd) na relaciji Beograd –Ohrid- Beograd, smeštaj 9 noćenja /najam sobe,  transfer vodič , troškovi organizacije puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:međunarodno zdravstveno osiguranje, obavezna boravišna taksa – 1€ po danu (plaća se na licu mesta), ostale individualne i nepomenute  troškove, izlet na Sv. Naum transfer + vodič -  cena 10€, doručak – švedski sto u obližnjem hotelu Riviera - 3€/ danu, fakultativne izlete.

 

NAČIN PLAĆANJA:

-          ukupan iznos aranž. u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

-          30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

-          na rate: čekovima građana do kraja novembra 2019. god.

 

MOLIMO PUTNIKE DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU STRANE PASOŠA(SLIKA I LIČNI PODACI) I TAČAN KONTAKT TELEFON.

 

FAKULTATIVNI IZLETI su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih. Cene i  uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji.

FIRST & LAST MINUTE: Organizator zadržava pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku, nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni

PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI: Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

 

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

KATALOG LETO 2019, Uslovi putnog zdravstvenog osiguranja, Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostoriji ZPU studenata Beograda i web stranici: www.zpubeograd.com 

Aranžman je rađen na bazi minimum 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). ZPU studenata Beograda i HALO TOURS  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

VILA GINEK

Vila Ginek je smeštena na centralnoj lokaciji u Ohridu, na glavnom gradskom trgu. Nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera i predstavlja idealno mesto za odlaske na izlete brodom do manastira Svetog Nauma. Sve sobe su prostrane i imaju klima uređaj, deo za sedenje, flat screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Zajedničku čajnu kuhinju mogu da koriste svi gosti. U vili Ginek je dostupan besplatan bežični internet.

VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK   VILA GINEK