Ljubljana i tržni centar BTC - Trodnevni izlet - Proleće 2020. Cena: 22 €

Ljubljana, metropola sa samo 300.000 stanovnika. Grad se nalazi u centralnom delu Slovenije, u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanici. Prvi utisak je da u Ljubljani ima mnogo turista. Stranih turista je svuda naokolo, dolaze u grupicama Španci, Englezi, Nemci, Japanci.. kao da ste u Rimu. Pored znamenitosti u Ljubljani, nezaobilazan je tržni centar BTC City. Smešten na odličnoj lokaciji. Samo na 3 km od centra grada.

 

 

Program putovanja:                                                                

 

DAN 1. BEOGRAD-LJUBLJANA

 

Polazak iz Beograda u 23:45 časa, sa velikog parkinga kod Sava Centra. Vožnja kroz Hrvatksu i Sloveniju uz kraće pauze radi odmora.

 

DAN 2. LJUBLJANA - BEOGRAD

 

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Odlazak u tržni centar. Slobodan dan za šoping. Fakultativno odlazak u obilazak grada uz pratnju vodiča (Obilazak stare Ljubljane-istorijiski deo, gradske većnice, Roba fontane, zatim prelazak preko trostrukog mosta, Mesni trg, Zmajski most, Trg republike, tvrđava...). Slobodno vreme u gradu. Povratak autobusom do tržnog centra. Polazak za Beograd u večernjim časovima.

 

 

DAN 3. BEOGRAD

 

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

 

 

 

 

Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

 

Polazak

 

20.04.

18.05.

29.06.

 

trodnevni izlet

22 €

22 €

22 €

 

Legenda:  trodnevni izlet

 

Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

 

 

Aranžman  obuhvata:

 

Ø     prevoz modernim turističkim autobusom na relaciji Bgd -Ljubljana -Bgd (klima, DVD, audio oprema)

 

Ø     usluge pratioca grupe

 

Ø     troškovi organizacije i vođenje puta

 

 

 

 

Aranžman ne obuhvata:

 

Ø     obilazak Ljubljane– cena 5€

 

Ø     obilaz grada i voznja  žičarom za tvrđavu - cena 10€

 

Ø     individualne i ekstra troškove

 

Ø      međunarodno zdravstveno osiguranje (1€ dnevno)

 

 

 

 

Način plaćanja:

 

Ø  ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

 

Ø  50% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU

 

 

 

 

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.