Kušadasi II - 10 noćenja / 13 dana - Leto 2019. Cena: 141 €

Kušadasi se nalazi u oblasti zapadna Anadolija na obali Egejskog mora. Kušadasi (ostrvo ptica) po sadržajima koji nudi predstavlja kulturno-istorijski i komercijalni centar. Ovaj pravi mali raj, sa svojih 300 sunčanih dana godišnje, prelepim plažama, restoranima, mnogobrojnim diskotekama, nesvakidašnjom lepotom, kulturno-istorijskim spomenicima  pruža mogućnosti za vrlo kvalitetan odmor. Zbog odličnog noćnog života, prvenstveno je izbor mladih turista.

Program putovanja:

1.dan - Putovanje. Beograd - sastanak putnika na parkingu pored direkcije "Laste" (adresa: Autoput Beograd-Niš br. 4) minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 06.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.dan - 12.dan Kušadasi - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

12.dan - Kušadasi - napuštanje hotela, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

 

13.dan - Beograd- dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivan dolazak u Beograd, na mesto polaska oko 17 časova (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na granici).

 

PAKET ARANŽMAN/13 DANA/PREVOZ AUTOBUSOM+TRAJEKT+SMEŠTAJ (10 NOĆENJA)

            POLAZAK
   HOTEL               

18.06

28.06

08.07

18.07

28.07

07.08

17.08

27.08

06.09

16.09

OZCAM**

ND

141

164

164

175

175

175

164

164

141

141

ARGAU **

ND

141

164

164

175

175

175

164

164

141

141

MELIKE **

ND

210

256

267

267

267

267

261

210

210

175

MELIKE **

PP

233

279

290

290

290

290

284

233

233

198

ALBORA***

ND

221

221

256

256

256

256

245

221

211

187

ALBORA***

PP

256

256

290

290

290

290

280

256

245

221

SANTUR***

PP

256

256

274

279

279

279

279

256

252

221

                         

Legenda: ND-noćenje sa doručkom,  PP –polupansion (doručak + večera),

Sve cene izražene su po osobi u evrima, a  plaćanje je  u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazane cene važe za članove  ZPU studenata Beograda. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom (TV VIDEO,DVD,AC ,WC; visokopodni ili dabldeker) na relaciji Beograd-Kušadasi-Beograd i vožnju trajektom na relaciji Gelibolu-Lapseki-Gelibolu, smeštaj 10 noći sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem i trokrevetnim sobama i usluge predstavnika agencije - vodiča.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: ekstra hotelske troškove, troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja, individualne troškove, troškove fakultativnih izleta.

 

NAČIN PLAĆANJA:

-          ukupan iznos aranž. u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

-          30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

-          na rate: čekovima građana do kraja novembra 2019. god.

 

NAPOMENA:

-          doplata za klimu hotel OZCAM i AARGAU( po smeni 40€), u hotelima MELIKE, ALBORA i SANTUR klima je uključena u cenu aranžmana

 

VAŽNA NAPOMENA:

U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

 

Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra  promenom aranžmana. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav,  miris , ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova i napuštaju se oko 10.00h poslednjeg dana boravka!!!  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.Oznaka   kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Lui Travel ne može imati uticaja.VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, upotrebu klime u hotelima gde se vrši doplata, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenja hrane i piće u hotele!

 

FAKULTATIVNI IZLETI su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Cene i  uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji.

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: - Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Po novoj regulativi, koja se primenjuje od 31.12.2014. godine, pasoši ili druge putne isprave stranaca koji ulaze na teritoriju Republike Turske, moraju da imaju rok važenja 60 dana od dana isteka vize/isteka roka bezviznog režima/isteka roka boravišne dozvole. Po pitanju važenja pasoša državljana Republike Srbije, a imajući u vidu da je period bezviznog režima 90 dana, državljani Republike Srbije koji putuju u republiku Tursku, moraju imati rok važenja putne isprave 150 dana tj. 5 meseci.

 

KATALOG LETO 2019, Uslovi putnog zdravstvenog osiguranja, Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostoriji ZPU studenata Beograda i web stranici: www.zpubeograd.com

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 35  prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). ZPU studenata Beograda i HEDONIC  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

HOTEL OZCAM **

Hotel Ozcam 2* je veoma popularan hotel u centru Kušadasija. Vrlo je blizu stanice javnog prevoza i ulice Bar street. Hotel poseduje manji bazen, a sobe su jednostavno uređene i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta),mini barom i TV-om. Gosti hotela su uglavnom studenti ili ljubitelji noćnog života Kušadasija. Idealan smeštaj za one kojima luksuz nije prioritet. Usluga u hotelu Ozcam je na bazi noćenja sa doručkom.

HOTEL OZCAM **  HOTEL OZCAM **  HOTEL OZCAM **

HOTEL ARGAU **

Hotel Aargau 2* se nalazi u centru Kušadasija, u neposrednoj blizini stanice javnog prevoza i ulice Bar street. Sobe su renovirane 2011. godine i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu), TV-om i mini barom. Hotel još poseduje i manji bazen, lobi, recepciju… Usluga u hotelu Aargau je na bazi noćenja sa doručkom.

HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  ** HOTEL ARGAU  **

HOTEL MELIKE **

Ovaj manji hotel, koji odiše prijatnom domaćom atmosferom, nalazi se na Ladies plaži, jednoj od najlepših peščanih plaža Kušadasija. Hotel Melike 2* je udaljen od mora oko 100 metara, a od centra Kušadasija oko 3 kilometra. U blizini je stanica minibuseva (dolmuša) koji voze ka gradu. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom i balkonom. Hotel sadrži i recepciju, restoran, bar i bazen sa ležaljkama. Usluga u hotelu Melike je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE ** HOTEL MELIKE **

HOTEL ALBORA ***

Hotel Albora 3* se nalazi u blizini plaže Ladies beach, na oko kilometar udaljenosti od centra Kušadasija. Pored hotela nalazi se stanica minibuseva (tzv. dolmuša) koji voze do samog centra grada. Sve sobe su klimatizovane i opremljene SAT TV-om, kupatilom, fenom, a pojedine i terasom. Restoran se nalazi na krovu hotela odakle se pruža veličanstven pogled na ceo grad. Hotel poseduje recepciju, sefove, Wi-Fi internet, igraonicu za decu itd. Lepo uređen bazen i bar su idealno mesto da se gosti hotela opuste. Usluga u hotelu Albora je na bazi noćenja s doručkom.

HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA *** HOTEL ALBORA ***

HOTEL SANTUR***

Hotel Santur 3* se nalazi u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 400m. Sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom, televizorom i terasom. Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Santur je na bazi polupansiona.

HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR*** HOTEL SANTUR***