Beč 01.01. - 3 dana / 1 noćenje - Nova godina 2020 Cena: 60 €

BEČ – glavni grad Austrije, grad valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa… Grad sa jednim od najvećih i najboljih muzejskih kompleksa na svetu, državnom i nacionalnom operom i teatrom, grad u kome je čuveni Saher hotel gde se i danas služi Saher torta prvi put napravljena 1832. godine. Grad dvoraca, palata i raskoši, grad sa najstarijim zabavnim parkom u Evropi – Prater. Grad srpske pismenosti i kulture. Grad pobratim gradu Beogradu. Grad sa oko 1.700.000 stanovnika. Grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

Program putovanja: 

DAN 1.  01.01.2020.-BEOGRAD

Polazak iz Beograda autobusom oko 22.00 časa . Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča

DAN 2.  02.01.2020. BEČ

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima.  Fakulativni  obilazak Beča u pratnji vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 3.  03.01.2020. BEČ--BRATISLAVA (fakultativno)-BEČ BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Fakultativno odlazak u Bratislavu. Obilzak grada. Slobodno vreme. Povratak u Beč Fakultativno: uz pratnju vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, gde posetioci mogu obići 20 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku, dolazak u Beograd u kasnm večernjim časovima na mesto polaska oko ponoći.

Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

Polazak

 

  01.01.

  Hotel **                      ND                     

                                   1/2

60€

Legenda: ND-noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

Aranžman  obuhvata:

Ø prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Ø smeštaj u hotelu Ibis Budget Wien Messe 2*, usluga - 1 noćenje sa doručkom (švedski sto)

Ø usluge pratioca grupe

Ø rezervaciju i agencijske usluge

 

Aranžman ne obuhvata:

Ø fakultativne izlete

Ø individualne troškove

Ø ulaznice za posete lokalitetima

Ø međunarodno zdravstveno osiguranje (1 dnevno)

Ø doplata za 1/1 sobu + 30€

 

 

Način plaćanja:

 

Ø ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

 

Ø 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

 

Ø  čekovima građana na 3 mesečne rate

 

 

 

Cene fakultativnih izleta:

 

Ø obilazak Beča u pratnji vodiča - cena 5 €

 

Ø Dunavski toranj (ulaznica, vodić, autobuski prevoz)-cena 20€

 

Ø Dvorac Belvedere (ulaznica, vodić, autobuski prevoz)- cena 20€

 

Ø Paket: Dunavski toranj i dvorac Belvedere-cena 35€

 

Ø dvorac Šenbrun (transfer+ulaznica+vodič) –  cena  25 €

 

Ø Izlet do Bratislave (vodič, autobuski prevoz) - 15€

 

Ø minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

 

 

 

Opis hotela: Smešataj u navedenom hotelu ili sličnom

 

Hotel Ibis budget Wien Messe 2* smešten je u  2. okrugu Beča. Nalazi se na 4 minuta hoda od stanice metroa Praterštern, a do centra grada dolazi se za 10 minuta vožnje gradskim prevozom. Moderne sobe nude flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan bežični internet.

 

Sve klimatizovane sobe u objektu Ibis budget Messe sadrže tuš kabinu i toalet. Svakog dana se služi bogat doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu besplatno koristiti računare sa internetom u salonu. Prodajni automati su takođe na raspolaganju.Zabavni park Prater sa čuvenom velikom panoramskom vrteškom udaljen je samo 500 m.

 

Ø  sobe 1/2

 

Ø  sobe sadrže: telefon, TV, kupatilo TWC.

 

Ø  doručak

 

Ø  doplata za  1/1 sobu : + 30 €

 

  

 

 

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRED PUT!

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.